Nsprogressindicator not updating

Rated 3.92/5 based on 886 customer reviews

Unfortunately, I am not having much luck doing this in Apple Script Obj C.What I would like to do seems fairly simple (those are always the hardest, right?)Here's what currently happens:• User clicks a button which runs a script on a remote machine• A progress bar for the user appears and continually updates in the UI of my app (repeat loop for 5 mins)• User cannot do anything else in my app until the repeat loop completes Here's what I want to happen:• User clicks a button which runs a script on a remote machine• A progress bar for the user appears and continually updates in the UI of my app (repeat loop for 5 mins)• Progress bar runs on a timer, self-updating • User is free to do other things in the app (click more buttons, run other scripts) while the progress bar is updating Any help, or a nudge in the right direction would be appreciated very much!! You can go close by using an NSTimer to update progress bar.But there is a limit, in that there is only one instance of Apple Script for your application, and it can only do one thing at a time.Sometimes, a script may not need to provide progress updates to the user.However, there are situations when providing such feedback is a good idea.Another question: Did you originally have the official wrapper altered for the EU server?

To do this, I had to: This function went in my view controller.UPDATE: Yea so I did the whole replacing thing and I still can't view my garage and the tracer lines still show up (is anyone else having that problem as well) what changes should I be looking for with this new download?? If that doesn't work then SOMETHING got messed up along the way and you should probably just delete the game and start over (you will keep all your tanks and stuff).Ever since Fury was released my garage is pitch black-- it shows up for a second then blacks out. It sounds like you are using the 9.2 one (Those are the symptoms of the 9.2 wrapper). To install fresh (only if downloading the wrapper again didn't work): 1: Delete the wrapper from applications. If that doesn't work then SOMETHING got messed up along the way and you should probably just delete the game and start over (you will keep all your tanks and stuff).2: Delete World_of_Tanks from your documents folder 3: Delete World of Tanks from ~/Library/Application Support (click on your desktop, click "Go" in your menu bar, hold the option key, click "Library") 4: Install the NEW WRAPPER, move it to applications and run it. It sounds like you are using the 9.2 one (Those are the symptoms of the 9.2 wrapper). To install fresh (only if downloading the wrapper again didn't work): 1: Delete the wrapper from applications.2: Delete World_of_Tanks from your documents folder 3: Delete World of Tanks from ~/Library/Application Support (click on your desktop, click "Go" in your menu bar, hold the option key, click "Library") 4: Install the NEW WRAPPER, move it to applications and run it.

Leave a Reply